ESPANYOL
Esports 18/06/2013

Raúl Baena no renova i marxa després de sis anys al club

N.a.
1 min

Barcelona.Feia mesos que Raúl Baena i l'Espanyol es reunien per tractar la renovació del migcampista andalús, però finalment s'ha considerat l'acord impossible. Després de sis anys de vinculació, Raúl Banea deixarà de ser jugador blanc-i-blau a partir del 30 de juny, quan finalitza el seu contracte.

En una carta de comiat, el futbolista de Torrox va reconèixer que "és difícil prendre certes decisions, però així és el futbol". "Jo sempre tindré en compte que aquesta entitat em va donar l'oportunitat de jugar a Primera Divisió", va assegurar Baena, que va debutar a l'elit amb l'Espanyol al Madrigal en un empat a zero contra el Vila-real el 4 d'octubre del 2009. El migcampista va ser una peça clau per a Mauricio Pochettino en aquella primera temporada, amb més de 1.000 minuts jugats al costat de Moisés Hurtado o Javi Márquez. Baena, a qui les lesions van impedir que tingués continuïtat, afronta ara el futur "amb molta il·lusió".

Petrov i Longo no seguiran

L'Espanyol també va comunicar ahir que Martin Petrov i Samuele Longo no continuaran a l'equip. En el cas de l'extrem búlgar, el club no efectuarà la seva opció de renovació, com tampoc va decidir fer-ho fa uns dies amb Cristian Álvarez. El davanter italià, per la seva banda, tornarà a Milà després d'un any cedit per l'Inter.

stats