ROLAND GARROS
Esports 09/06/2013

Rafa Nadal s'endú el segon parcial (6-2) de la final de Roland Garros i es troba a només un set de la glòria

És la vuitena final del de Manacor, que acumula set títols a París, mentre que el tenista de Xàbia s'estrena en una final de Grand Slam

Oriol March
1 min

BarcelonaRafa Nadal està a només un set d'endur-se la final de Roland Garros que està disputant contra David Ferrer després de guanyar el segon parcial per 6-1. El primer ja l'havia guanyat per 6-3. Si s'imposa al tercer set, el de Manacor sumarà la seva vuitena corona a París.

Nadal s'ha endut el primer set de la final per 6-3. El de Manacor ha estat capaç de trencar tres vegades el servei del seru rival en un primer parcial ple d'alternatives i marcat pels dubtes inicials del tenista valencià, que ha combinat punts meritoris amb errors de principiant des del fons de la pista.

A les tres de la tarda han saltat a la pista els dos tenistes, que se citen aquest diumenge amb la història. Nadal aspira a ser el primer jugador en aconseguit vuit títols en un mateix Grand Slam –ja acumula set victòries a la terra batuda de París–, mentre que Ferrer pot guanyar avui el seu primer Grand Slam en la primera final que disputa en una gran competició.

És l'enfrontament número 24 entre el de Manacor i el de Xàbia. Dels 23 precedents, Nadal se n'ha endut 19 i Ferrer, 4. El valencià no ha guanyat el seu rival en terra batuda des de l'any 2004. Tanmateix, és la primera vegada que els dos tenistes s'enfronten en una final de Grand Slam. L'any passat, Ferrer tan sols va ser capaç de guanyar cinc partits a les semifinals de Roland Garros que van disputar.

stats