Tenis
Esports 24/06/2013

Rafa Nadal, eliminat a Wimbledon en primera ronda a mans del belga Steve Darcis, número 135

Nadal no s'ha trobat gens còmode i ha acabat caient per tres sets (7-6, 7-6 i 6-4). És la primera vegada que cau en primera ronda d'un Grand Slam

M.molina
1 min
Rafa Nadal, durant el seu debut a Wimbledon

BarcelonaRafa Nadal ha quedat eliminat en primera ronda del torneig de Wimbledon a mans del belga Steve Darcis per tres sets. El manacorí, número cinc de l'ATP, s'ha vist sorprès per un jugador que ocupa el lloc 135 del rànquing en tres sets (7-6, 7-6 i 6-4).

El tenista manacorí no s'ha trobat gens còmode en el seu debut al torneig anglès i sempre ha anat a remolc del jugador belga. En el primer torneig sobre gespa que disputava després de la greu lesió de genoll (que el va mantenir set mesos inactiu), Nadal no ha pogut imposar el seu joc contra un tenista més sòlid en el servei i els cops des del fons de la pista.

Els dos primers sets, igualats, s'han resolt al 'tie-break', mentre que el tercer s'ha decantat a favor de Darcis gràcies a un trencament en el primer joc, que ha sabut conservar davant un Nadal visiblement desconcertat per no trobar la manera de superar el seu rival.

És el primer cop que Rafa Nadal queda eliminat en primera ronda d'un Grand Slam. Amb aquesta derrota, el manacorí queda fora de la lluita per revalidar el títol de Wimbledon que va aconseguir els anys 2008 i 2010.

stats