Tenis
Esports 09/06/2013

Nadal: "Mai havia somiat que aconseguiria això"

El tenista de Manacor s'ha convertit aquest diumenge en el primer jugador que guanya vuit títols de Roland Garros

Ara
1 min

BarcelonaRafa Nadal està eufòric. I no acaba de creure's el que acaba d'aconseguir a la pista Philippe Chatrier, on Usain Bolt li ha entregat la copa de mosqueters per assaborir-la i mossegar-la. "Mai havia somiat que aconseguiria això", ha reconegut el tenista de Manacor, primer guanyador de vuit títols de Roland Garros, que ha definit com "el millor torneig del món".

Nadal ha volgut agrair la col·laboració de tot el seu equip tècnic "durant tota la seva carrera, però especialment en aquest últim any" ple de lesions. També ha compartit amb l'afició francesa el seu èxit. "Moltes gràcies pel vostre suport durant tot el torneig", ha dit

El de Manacor ha felicitat l'esforç del seu rival, David Ferrer, "un gran lluitador". "Ell i tot el seu equip mereixien ser aquí", ha dit en anglès. Més tard, dirigint-se directament a ell, ha dit, ja en castellà: "Han sigut dues setmanes molt bones per a tu. Ho sento per la final d'avui, però has fet un gran torneig. Felicitats per tot el que estàs fent per al tenis espanyol. Cada any et superes i això és la màxima satisfacció que pots tenir".

En el seu torn, el de Xàbia ha reconegut que Rafa Nadal "és senzillament el millor" i ha donat les gràcies al seu equip, gràcies al qual ha pogut "jugar una final de Grand Slam".

stats