REIAL MADRID
Esports 06/03/2011

Què faran sense Cristiano a El Sardinero?

El Reial Madrid afronta la visita a Santander amb un total de vuit absències, entre les quals destaquen la del seu màxim golejador, Cristiano Ronaldo, i Kaká, que ha estat apartat de l'equip per baixa forma.

David Jover
2 min
Ronaldo no jugarà aquesta nit per lesió.

BARCELONA.El Reial Madrid de les urgències torna a escena després d'haver golejat dijous el Màlaga per 7-0. Però aquest cop sense el seu millor jugador, aquell que tot i la seva manera de ser marca les diferències -27 gols- serà fora durant uns deu dies.

Però el que pot semblar fàcil, guanyar el Racing (21 h), es torna complicat quan viatges amb més baixes de les habituals per lesió i sanció i, a més, estàs a deu punts del Barça. Mou no podrà comptar amb Arbeloa, baixa d'última hora per lumbàlgia, ni amb els seus tres mig centres -Lass, Gago i Khedira.

Per tant, l'entrenador blanc haurà d'improvisar la parella de ball de Xabi Alonso, que és l'únic migcampista habitual disponible, i tot apunta que Esteban Granero serà a l'onze inicial per segon cop aquesta temporada, ja que dels deu partits que ha disputat en Lliga, en nou ha sortit des de la banqueta.

El cas Kaká

Va estar fora gairebé mig any per una lesió al genoll i ja fa diverses setmanes que va tornar al terreny de joc amb un rendiment discutible. És per això que tant ell com José Mourinho han arribat a un acord per tornar a parar la màquina i que el brasiler -Pilota d'or del 2007- retorni al camp quan realment estigui preparat per jugar 90 minuts a un nivell més que acceptable.

D'aquesta manera s'obre un altre debat sobre què fer amb el brasiler a partir de la temporada vinent. De moment, avui a El Sardinero, ni ell ni Cristiano seran a la gespa i s'haurà de veure què faran els blancs sense dos referents.

El Racing, crescut

A Santander esperen els blancs amb moltes ganes, i més quan encara es recorda l'afer Canales, jugador que va ser fitxat la temporada passada pels blancs quan encara s'estava disputant la competició, cosa que no va agradar gaire a l'afició.

A tot això s'afegeix que el Racing torna a il·lusionar de la mà de Marcelino a la banqueta i amb l'arribada del multimilionari indi Ahsan Alí Sied. Des de la seva arribada, el Racing no ha perdut.

stats