Esports 11/03/2012

Puyol viatja a Santander a l'espera de rebre l'alta

Nuria García
2 min
PUYOL, CONVOCAT El capità ha viatjat a Santander sense l'alta.

BARCELONAEl Barça va viatjar ahir a Santander amb 19 jugadors. Un d'ells és Carles Puyol, que, tot i que encara no té l'alta mèdica, ahir va poder fer l'últim entrenament al mateix ritme que els seus companys. Els metges faran una última avaluació de l'estat del capità abans del partit i, en cas de rebre l'alta, Puyol reforçaria una defensa blaugrana sota mínims. De fet, amb l'absència de Piqué per sanció i d'Abidal per lesió -a més de Fontás, lesionat de llarga durada-, el Barça només disposa de tres defenses del primer equip -Alves, Adriano i el reconvertit Mascherano-. El tècnic, Pep Guardiola, també s'ha endut diversos jugadors del filial per completar la convocatòria: Cuenca, Tello, Montoya, Bartra, Sergi Roberto i Muniesa. I és que, a més de les baixes en defensa, l'entrenador blaugrana tampoc pot comptar amb Alexis i Thiago, lesionats.

Els blaugranes saben que, si volen seguir tenint opcions a la Lliga, no poden fallar més i necessiten ser molt més regulars lluny del Camp Nou. De fet, ja fa setmanes que han recuperat el seu millor nivell i, des que van perdre al Reyno de Navarra contra l'Osasuna, han encadenat cinc triomfs consecutius: dos a la Lliga de Campions contra el Bayer i tres a la Lliga (contra el València, l'Atlètic de Madrid i l'Sporting). A més, des que Guardiola ocupa la banqueta el Barça mai ha perdut al Nuevo Sardinero.

Nou tècnic a Santander

A la banqueta del Racing s'estrenarà avui Álvaro Cervera, exjugador del club de Santander, que fins ara havia entrenat a Segona Divisió. El nou entrenador, que va arribar divendres al club, no ha tingut gaire temps de conèixer els jugadors i ja ha anunciat que de cara al partit contra el Barça no farà canvis en el sistema que l'equip estava utilitzant fins ara.

stats