Esports 20/05/2011

Puyol avança a bon ritme

2 min
Puyol avança a bon ritme

El capità, a poc a poc

Carles Puyol segueix tenint molèsties al genoll i va assimilant les càrregues d'entrenaments a un ritme inferior que la resta del grup. Tot i així, l'evolució del capità és molt positiva i ahir ja va poder treballar parcialment amb els seus companys, com també va fer Gaby Milito, que continua recuperant-se de la seva lesió al bíceps femoral. Puyol, que va forçar la màquina per arribar a temps per jugar algun dels clàssics contra el Madrid, s'ha fixat el 28 de maig com a objectiu i tot fa pensar que arribarà en bones condicions a la final de la Champions. En la sessió d'ahir al matí, Pep Guardiola també va comptar amb els jugadors del filial Thiago, Marc Bartra, Jonathan dos Santos, Sergi Roberto i els porters Rubén Miño i Oier Olazábal.

Un altre control antidopatge

No fa ni dues setmanes que els comissaris de la UEFA van aparèixer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí per fer un control d'orina a deu jugadors del Barça. Ahir els vampirs van tornar a aparèixer per una nova prova antidopatge, la quarta que han superat els blaugranes aquesta temporada i la tercera després que el Madrid reclamés més tests. Després de la sessió d'entrenament, deu futbolistes van haver de passar el control: Maxwell, Thiago, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Pinto, Afellay, Abidal, Bojan i Andrés Iniesta.

Supervisant l'entrenament

La segona sessió setmanal del Barça va tenir la visita dels tècnics Ernesto Valderde i Claudio Ranieri, que van aparèixer per la Ciutat Esportiva per seguir de prop l'entrenament i prendre notes des de la grada. També es va deixar veure Luis Suárez, tot un mite del barcelonisme, que va poder conversar amb Pep Guardiola i altres membres del cos tècnic blaugrana. L'ex-Pilota d'Or de l'any 1960 va declarar a la televisió del club que creu que el Barça "guanyarà la Champions perquè és millor que el Manchester United", tot i que va matisar que en una final "mai se sap" i que s'espera un "partit molt difícil, amb dos equips d'estils diferents".

La samarreta de la final

El Barça vestirà una equipació especial a la final de la Champions, amb una inscripció commemorativa al pit on es podrà llegir: "Final London 2011. 28 de maig - Wembley Stadium. FC Barcelona vs. Manchester United FC". A més, com marca la UEFA, els jugadors duran la paraula respect a la màniga dreta de la samarreta.

stats