HANDBOL LLIGA DE CAMPIONS
Esports 11/02/2013

Primera derrota de la temporada del Barça Intersport a la pista del Füchse (31-30)

T.p.

BarcelonaPrimera derrota de la temporada del Barça Intersport a la complicada pista del Füchse de Berlín per 31-30. Una derrota que no altera gaire la situació de l'equip català a la Lliga de Campions, ja que l'equip de Xavi Pascual segueix instal·lat a la primera plaça del grup gràcies als resultats aconseguits abans. L'equip blaugrana va dominar els primers minuts gràcies a l'encert de Víctor Tomàs, Juanín i Rutenka. Amb Saric atent sota els pals, el Barça guanyava 6-10 als 16 minuts de joc. Els alemanys, però, van apostar per la carta d'Iker Romero i es van situar a un sol gol, fet que va convertir el matx en un duel entre les aturades de Saric i Heinevetter. Al descans, el resultat era de 14-16. A la segona part, el Füchse, amb el suport de més de 15.000 aficionats, va donar la volta al marcador escapant-se de dos gols. Xavi Pascual va demanar un temps mort per aturar el domini alemany i el Barça va convertir el partit en una lluita molt igualada en què cada errada era determinant. En els moments claus el Füchse va agafar la iniciativa (30-28). Montoro va disposar d'un últim tir per empatar, però Heneveitter ho va evitar amb l'última aturada del partit.