Esports 25/08/2013

La Ponferradina posa a prova el gran inici del Sabadell

L'equip que entrena Javi Salamero va sorprendre en el debut a la Lliga derrotant el Mallorca a la Nova Creu Alta per un contundent 4-0

1 min
El Sabadell ha golejat el Mallorca

La Ponferradina, amb l'objectiu d'estrenar el seu marcador de punts després de començar la Lliga amb una derrota a Còrdova (1-0), posa a prova el Sabadell, primer líder de la temporada gràcies al gran inici contra el Mallorca de la setmana passada.

La golejada a l'equip balear va tornar al Sabadell al lloc més alt de la classificació de la Lliga Adelante molts anys després, a més amb una imatge molt esperançadora, malgrat comptar amb nombroses baixes, i ara afrontarà un nou examen a Ponferrada, on el conjunt local vol rescabalar-se de la derrota soferta en la primera cita.

Els arlequinats pateixen una plaga de lesions aquest estiu, i l'última víctima ha estat el migcampista Moha, que estarà més de quatre mesos de baixa després de passar per la sala d'operacions, cosa que ha obligat a la secretaria tècnica del club a buscar-li un substitut abans que es tanqui el mercat estival.

La gran novetat en la convocatòria és el migcampista Ruper, últim fitxatge sabadellenc procedent de l'Osasuna i que té opcions de debutar com a titular, a la línia de mitjos al costat de Longás i Llorente, amb la qual cosa Cristian García tornaria a la seva posició natural en el lateral dret en detriment de Toni Lao.

De tota manera, els canvis seran mínims ja que el tècnic Javier Salamero ha avançat que donarà continuïtat a la majoria dels homes que van guanyar per golejada la primera jornada i van permetre al Sabadell ser el primer líder del campionat.

stats