Moto2
Esports 14/06/2013

Pol Espargaró tanca la jornada de divendres a Montmeló amb el millor temps de Moto2

El pilot de Granollers, que ja ha estat el més ràpid al matí, també ha marcat el ritme a la tarda. Redding i Nakagami han acabat darrera

M.molina
1 min

MontmelóPol Espargaró ha tornat a ser el més ràpid en els entrenaments lliures de Moto2. El pilot de Granollers, que al matí ja ha aconseguit el millor cronòmetre, també s'ha imposat a la tarda, en una sessió marcada per la intensa calor que feia al Circuit de Catalunya.

Espargaró ha aturat el cronòmetre amb 1:47.235, tres dècimes més ràpid que Scott Redding i quatre respecte Takaaki Nakagami, els que han acabat segon i tercer a la tarda. Mentre que Jordi Torres ha estat quart, també a quatre dècimes.

La calor ha condicionat notablement els entrenaments i el temps dels pilots, ja que a la tarda molts han voltat més lents en relació al matí. sense anar més lluny, Espargaró ha estat tres dècimes més lent. En canvi, sí que han pogut anar més ràpid els segon, tercer i quart classificats, tot i que amb una millora poc considerable.

Esteve Rabat ha estat vuitè, Nico Terol ha finalitzat dotzè, Toni Elias ha marcat el dissetè crono i Àlex Pons ha finalitzat en dinovè lloc.

stats