ESPANYOL
Esports 05/01/2012

Pochettino no reserva res per al derbi per resoldre l'eliminatòria a Còrdova

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino presentarà el millor equip perquè "la Copa és el camí més curt cap a Europa".

BARCELONAQuan siguin les vuit del vespre i les Cavalcades de Reis enfilin el tram final dels seus recorreguts, l'Espanyol sortirà a la gespa de l'estadi de l'Arcángel de Còrdova per disputar l'anada dels vuitens de Copa del Rei, una competició que il·lusiona molt l'afició periquita, i més després de conèixer els rivals amb qui ha quedat enquadrat.

Comprensiu però prudent, Mauricio Pochettino s'allunya de l'eufòria de l'entorn i reclama la màxima atenció per enfrontar-se al seu rival d'avui. Malgrat que l'adversari és de Segona, el tècnic assegura que presentarà "el millor onze possible" per mirar de deixar l'eliminatòria tan encarrilada com sigui possible. "No faré l'alineació pensant en el que ve després", deia, en referència al derbi de diumenge contra el Barça.

"La Copa és el camí més curt cap a Europa", recordava l'argentí, que no podrà comptar amb Jordi Amat, sancionat, ni amb els lesionats Baena, Pandiani, Javi López, Javi Márquez, Albín i Kameni. Per completar la convocatòria, Pochettino va incloure cinc jugadors del filial a la llista de dinou futbolistes: Thievy, Christian Alfonso, Cristian Gómez, Víctor Álvarez i Canal.

L'expedició blanc-i-blava va desplaçar-se en AVE a Còrdova, on va arribar a última hora de la tarda.

stats