Esports 09/05/2011

Pochettino: "Estic orgullós d'haver respectat l'estil"

L'entrenador de l'Espanyol es va mostrar molt orgullós del partit que van fer els seus jugadors i va felicitar-se per haver pogut desactivar durant 30 minuts la comunicació entre Xavi i Messi.

David R. Jover
1 min
Pochettino: "Estic orgullós d'haver respectat l'estil"

Barcelona.Tot i la derrota al Camp Nou, Mauricio Pochettino estava realment satisfet de la feina feta pels seus jugadors en un estadi on, segons ell, per guanyar "has de fer un partit perfecte".

L'Espanyol no el va fer, però no per falta de ganes. Pochettino va dir que la clau del partit va ser "el primer gol", perquè va afectar "psicològicament" l'equip, que estava fent una feina gairebé perfecta. Una de les tasques que més va valorar dels seus jugadors va ser la de "tapar els passadissos interiors", sobretot per evitar "la comunicació entre Messi, Xavi, Iniesta i Sergio al centre del camp". El preparador blanc-i-blau també va voler afegir que quan l'Espanyol va tenir la pilota "va crear molt de perill al Barça" i que els dos gols del Barça van venir de "dos errors defensius" que van pagar en excés.

La filosofia no es canvia

Encara que s'enfrontava al considerat el millor equip del món, Pochettino no va voler renunciar a l'estil de joc que ha fet de l'Espanyol un equip que aspira encara a les places que donen accés a la UEFA. "Estic orgullós perquè hem sigut nosaltres, l'Espanyol, i no ens hem tancat en cap moment enrere", va assegurar. I és que el preparador argentí va voler lloar la feina dels seus jugadors durant tot el partit. "Marxem satisfets perquè hem estat molt concentrats. El Barça t'exigeix molt més que altres equips perquè sempre has d'anar darrere la pilota", va argumentar. El que va quedar clar és que Pochettino té les idees ben clares.

stats