ESPANYOL
Esports 03/12/2011

Pochettino exigeix compromís a Mestalla

àlex Gozalbo
2 min
Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol.

BARCELONAQuatre partits sense guanyar han deixat l'Espanyol en la zona tèbia de la classificació, amb gairebé tants equips per davant com per darrere. És per això que Mauricio Pochettino exigeix un esforç extra per afrontar el partit d'aquesta nit (22 hores, TV3 i La Sexta) a Mestalla, on el conjunt que entrena Unai Emery no està trobant la regularitat d'altres temporades.

El tècnic afrontarà el partit sense Romaric, a qui ahir va deixar fora de la convocatòria. "La paraula càstigés bastant dura, però hi ha unes regles de convivència. No estic decebut, tots podem cometre errors i segueixo tenint la mateixa confiança que tenia en ell en l'àmbit humà. És una decisió pensant en la salut del grup. Cal passar pàgina i esperem que aquestes coses no tornin a passar", diu el tècnic, que dijous es va reunir amb el migcampista ivorià per parlar dels seus retards en els entrenaments.

A València saben de què va la cançó. Unai Emery té un cas encara més exagerat al vestidor, on ha d'intentar treballar amb Miguel. L'entrenador basc decidirà aquest migdia si inclou el defensa portuguès en la convocatòria. "A Miguel no se li ha perdonat tot. Tot té la seva importància, tot ho tenim en compte, però les decisions que prenem són internes. Les sancions poden ser en l'àmbit esportiu i econòmic, i fins i tot sortir de la plantilla", explica, ja fart. Miguel va arribar tard a la sessió de diumenge i es va absentar d'una reunió programada per dilluns.

Al final tots els entrenadors són iguals i, quan han de lluitar pels tres punts, s'envolten de jugadors competitius i compromesos amb la samarreta que han de defensar. Més encara quan hi ha en joc tantes coses com avui.

Els precedents de l'Espanyol a Mestalla no conviden a l'optimisme, ja que de les últimes deu visites a València tan sols ha sumat una victòria. A més, Mauricio Pochettino té les baixes de Sergio García, Javi Márquez, Javi López i Pandiani, quatre absències que s'uneixen a la no-convocatòria de Romaric.

Record per a Kempes

El València, que té un ull posat en aquest partit i un altre en el de dimarts contra el Chelsea, aprofitarà el partit per homenatjar Kempes. L'exfutbolista, que actualment exerceix de comentarista als Estats Units, on col·labora amb ESPN, tindrà l'oportunitat de rebre els aplaudiments del públic de Mestalla.

stats