ESPANYOL
Esports 02/08/2013

Pizzi debuta en l'empat sense gols de l'Espanyol contra el Montpeller

Els blanc-i-blaus empaten contra el conjunt francès, el millor rival fins ara de la pretemporada dels d'Aguirre

Ara
1 min
Lanzarote lluita per la pilota durant el partit contra el Montpeller / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaL'Espanyol ha empatat sense gols contra el Montpeller en el quart partit de pretemporada. Els de Javier Aguirre han ofert un bon joc i han gaudit de diverses ocasions per bellugar el marcador davant el que ha estat el millor rival fins al moment d'aquesta pretemporada.

Durant els primers minuts, el conjunt francès ha dominat, però el porter blanc-i-blau Kiko Casilla no ha tingut gaire feina, ja que només Vitorino ha provat sort, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. A l'Espanyol li ha costat entrar en el partit, però quan ho ha fet s'ha apropat amb perill a la porteria de Pionnier. Colotto ha rematat de cap alt una falta servida per Pizzi –que ha debutat– i a les acaballes de la primera part, Lanzarote ha intentat sorprendre el porter local amb un xut llunyà.

Amb els canvis i un cop a la segona part, l'Espanyol s'ha sentit més còmode sobre la gespa i ha anat guanyant territori, i ha fet que el joc es desenvolupés al camp del Montpeller, que s'esperava al darrere per sortir a la contra. Abans del final, Simao hauria pogut fer el gol del triomf amb una falta directa que ha tocat a la tanca defensiva.

stats