ATLETISME
Esports 18/02/2013

Pistorius prepara la seva defensa i la policia troba un bat amb sang

à.g. / T.p.
2 min
Pistorius prepara la seva defensa  i la policia troba un bat amb sang

BarcelonaOscar Pistorius i Kenny Oldwage, el seu advocat, estan preparant la defensa per demà, quan està prevista una vista al Tribunal de la Magistratura de Pretòria, en la qual es decidirà concedir-li o no la llibertat sota fiança. L'atleta està acusat d'assassinar amb premeditació la seva nòvia, Reeva Steenkamp, que serà incinerada dimarts. De moment, la seva família va anunciar ahir que el cos de la model ha arribat a la seva ciutat natal, Port Elizabeth (Sud-àfrica).

Oscar Pistorius, l'atleta sud-africà que va assolir fama mundial després d'aconseguir participar en els últims Jocs Olímpics de Londres amb pròtesis a les dues cames, està sota vigilància les 24 hores del dia, ja que la policia vol evitar un possible intent de suïcidi. Els experts en psicologia de la policia sud-africana han recomanat vigilància per a Pistorius per evitar ensurts. I mentrestant, la premsa està publicant més detalls del cas. Així, el diari sud-africà City Press va publicar ahir que la policia va trobar un bat de criquet ensangonat a casa de l'atleta el mateix dia en què Pistorius va ser detingut. Segons el diari, l'atleta hauria intentat agredir la seva parella sentimental amb el bat i després, hauria trucat a un amic plorant i dient: "He matat la meva dona, que Déu em perdoni".

La família d'Oscar Pistorius va emetre un comunicat en què negava que la mort de Reeva Steenkamp fos un assassinat i demanava unes oracions per a ella i la seva família. Segons l'entorn de l'atleta, Pistorius hauria assassinat Steenkamp quan la va confondre amb un lladre que estaria intentant assaltar el seu domicili. La policia ha negat que treballi amb aquesta hipòtesi, però podria ser la que utilitzi a partir de demà l'advocat d'Oscar Pistorius.

stats