LLIGA DE CAMPIONS
Esports 04/04/2012

Piqué es retira amb una sobrecàrrega

A.s.

BARCELONA.Gerard Piqué no va poder acabar el partit contra el Milan per culpa d'una sobrecàrrega muscular. A falta de les proves mèdiques, el primer diagnòstic dels metges descartaven una lesió muscular greu, i el tècnic del Barça explicava al final del partit que sembla que el defensa barceloní només té una sobrecàrrega muscular. Era el minut 74 del partit contra el Milan quan, tot sol i sense cap topada amb cap rival, va demanar el canvi en notar una estrebada muscular. Primer va fer el gest típic amb les mans -fent-les circular- per demanar a Guardiola que no podia continuar sobre el camp i després es va asseure sobre la gespa. El Camp Nou va emmudir mentre Piqué es tocava la cuixa esquerra i tothom temia el pitjor, però Guardiola va tranquil·litzar als culers assegurant que no era una lesió greu. Avui se sabrà segurament si Piqué està en condicions de jugar dissabte a Saragossa, on Piqué arribava en el millor moment de forma de la temporada.

Xavi Hernández, per la seva banda, va jugar el partit amb les molèsties al soli i va ser canviat als 60 minuts quan el marcador ja era de 3-1. Guardiola va assegurar que Xavi "està bé".