En breu
Esports 10/02/2012

Piqué: "Compteu amb nosaltres, la Lliga se'ls farà molt llarga"

2 min

Piqué, confiat i amb ganes

Dos dies després de classificar-se per a la final de la Copa, el Barça ja torna a pensar en la Lliga. El central blaugrana Gerard Piqué assegurava ahir que l'equip està al 100% i que ara "seran uns altres els que hauran de guanyar i se'ls farà molt llarg", va sentenciar. Tot i els esforços del mes de gener i tots els partits que el Barça porta a sobre el central va dir: "Compteu amb nosaltres". Per Piqué encara és massa d'hora per tirar la tovallola.

Xavi aposta per la renovació de Pep

Tothom està pendent de la renovació del tècnic del Barça. Guardiola, un any més, està posant a prova els nervis dels culers. El jugador del Barça Xavi Hernández assegurava dimecres a la nit que el vestidor "no dubta que Guardiola renovarà". Fa dues temporades (2010) el migcampista augurava, un 21 de gener, una renovació "imminent" de Guardiola i l'endemà el club anunciava oficialment la firma del contracte per a un any més. Ara només queda esperar que la profecia es repeteixi.

6.224 socis esperen un abonament

En la llista d'espera per accedir a un abonament al Camp Nou encara hi ha un total de 6.224 socis del Barça. Aquest gener la llista s'ha reduït en 200 persones gràcies a les baixes de la temporada anterior. A partir d'avui el club habilita una aplicació a la web oficial des de la qual els socis que estiguin en llista d'espera poden comprovar quina és la seva posició.

Zubizarreta no pateix per Guardiola

Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, va parlar ahir de la renovació de l'entrenador blaugrana: "Guardiola sap el que és bo per al Barça i això ens deixa tranquils", va dir en una entrevista a Tu diràs , de RAC1. "Quan tingui un SMS seu que confirmi que renova, us avisaré. El que li passa pel cap ara és l'Osasuna. Nosaltres li donem el temps que necessiti, la simptomatologia és favorable, però no estic preocupat", va explicar Zubizarreta. El director esportiu va dir que el Barça no té previst recuperar Oriol Romeu el pròxim estiu i que Jonathan dos Santos, Montoya, Bartra i Muniesa pujaran al primer equip la pròxima temporada.

stats