EL DERBI: LA SEGURETAT
Esports 17/12/2010

El derbi, declarat partit d'alt risc

N. García
1 min
L'afició periquita apropant-se a l'estadi la temporada passada.

BARCELONA.Evitar riscos i intentar que el derbi entre l'Espanyol i el Barça sigui una festa del futbol, un partit tan tranquil com sigui possible, sense incidències i sense cap tipus de problema entre els aficionats. Aquest és l'objectiu de la Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport, que ahir, com ha fet en els últims anys, va decidir declarar partit d'alt risc el derbi que dissabte enfrontarà a Cornellà-El Prat els dos conjunts barcelonins.

Així, doncs, es reforçarà la seguretat, tant a dins com a fora de l'estadi, per evitar aldarulls entre els aficionats, sobretot abans i després del partit. Tot i això, no es preveu la presència de gaires seguidors culers, ja que l'Espanyol només ha posat a la venda entrades per als seus socis.

Les aficions també hi diuen la seva

La Corva Jove, el principal sector d'animació del club blanc-i-blau, va avançar ahir que preparen un gran mosaic, de 40.000 cartolines, per aquest dissabte. Els responsables d'aquesta agrupació no van voler desvelar els detalls del mosaic, que descobriran quan els jugadors saltin al terreny de joc. La intenció de la Corva Jove no és una altra que fer que "el rival se senti una mica més pressionat quan surti a la gespa".

D'altra banda, per part blaugrana, els Boixos Nois, que s'han mostrat molestos per la decisió de la junta directiva de Sánchez Llibre de vendre només entrades als seus socis, ja han avisat que "amb entrades o sense", es desplaçaran fins a Cornellà-El Prat. A més, han demanat a la junta de Sandro Rosell que donin als periquitos "el mateix tracte" en el partit de tornada.

stats