Esports 04/01/2012

La Penya deixa escapar el partit a la pròrroga

T.p.

BARCELONAEl Fiatc Joventut es va quedar a un pas de sorprendre un dels millors equips de la competició, el Lucentum Alacant, després de forçar la pròrroga (84-78). Els homes de Salva Maldonado, però, no van poder aturar el búlgar Kaloyan Ivanov, que amb 24 punts va ser clau en la victòria de l'equip local, que es classifica matemàticament per jugar la fase final de la Copa del Rei.

El Joventut va dominar bona part del partit gràcies a una bona defensa i els rebots defensius de Van Lacke, i va arribar a la fi del primer quart amb un còmode 12-19 a favor. El Lucentum Alacant, basant-se en l'encert d'Ivanov i Pedro Llompart, va anar igualant les coses i el partit es va convertir en un duel cos a cos sense dominador. Willians, amb 20 punts, va ser un dels jugadors més encertats de la Penya, que va gaudir d'una possessió de pilota per endur-se el partit, però el triple d'Albert Oliver, molt forçat, no va entrar. A la pròrroga, el Lucentum, que havia vist com el seu tècnic, Txus Vidorreta, era expulsat per dues faltes tècniques, va saber mantenir el cap fred i aconseguir la victòria.

La Penya, que venia de derrotar el Madrid a Badalona, queda empatada amb el Manresa, que avui rep el Múrcia en el partit que tanca la 14a jornada.