BARÇA
Esports 10/06/2013

Pedro: Neymar "és un dels millors jugadors" i "mereix ser" al Barça

El jugador canari elogia Víctor Valdés i demana que es valori la Lliga que ha aconseguit el Barça aquesta temporada

Efe
1 min

MadridPedro Rodríguez, davanter del Barça, ha afirmat que el brasiler Neymar, fitxatge estrella del Barça per als propers anys, "és un dels millors jugadors" i, en la seva opinió, "els millors jugadors del món mereixen ser" al conjunt blaugrana.

En declaracions a un dels patrocinadors de la selecció espanyola, Movistar, el futbolista canari, que es troba convocat amb l'equip de Vicente del Bosque per preparar la participació a la Copa Confederacions, ha afirmat que "serà un plaer" tenir Neymar a l'equip i creu que el brasiler "s'adaptarà al més aviat possible".

Pedro ha tingut paraules de suport al porter Víctor Valdés: "És el millor porter del món", ha assegurat, i ha dit que respecta la seva decisió de no renovar amb el Barça i que li desitja el millor.

El davanter canari ha manifestat que potser no s'ha valorat gaire la consecució del títol de Lliga del Barça. "A meitat de temporada portàvem molts punts de distància, semblava que estava sentenciada i no se li donava gaire valor com potser se li donava a altres títols menors, i no és per menysprear, però la realitat és que la Lliga és un títol important que marca l'equip més regular de la temporada i semblava que no se li donava transcendència. Per nosaltres sí que ha sigut important aconseguir-la de la manera que ho hem fet, aconseguint aquests cent punts, marcant molts gols, i estem molt contents", ha declarat.

stats