Barça
Esports 16/08/2013

Pedro: "Messi i Neymar ens donaran moltes alegries"

L'extrem canari assegura que l'equip arriba amb bones sensacions

Marta Mauricio
1 min
Pedro durant la roda de premsa

BarcelonaPedro Rodríguez, que ha rebut l'alta mèdica i podrà jugar aquest diumenge contra el Llevant, ha parlat davant dels mitjans de comunicació. "Tenim moltes ganes de començar la Lliga i també d’afrontar la resta dels partits que seran complicats. L’equip es troba en un bon estat de forma per afrontar el que ens ve ara. Volem la Supercopa d’Espanya, que per nosaltres seria una alegria”, ha confessat Pedro. Sobre el Llevant, el canari avisa que "serà un rival complicat" i que cal anar pas per pas.

Preguntat pel rendiment de l'equip, Pedro s'ha mostrat satisfet. i ha assegurat que

L'extrem canari està segur que Messi i Neymar s'entendran perquè "els grans jugadors sempre ho fan. Segur que dins del camp donaran molt rendiment". Per Pedro Neymar pot aportar molt desequilibri i gol. "És un jugador molt ràpid amb la pilota i molt perillós", ha dit, que ha afegit: "Neymar s'està integrant al vestidor i poc a poc parla més amb els companys. Segur que s'adaptarà i explotarà totes les qualitats".

Sobre la relació amb Alexis el canari ha explicat que "és un gran amic, gran company, és bo que estigui en gran estat de forma perquè per l'equip és molt bo".

P { margin-bottom: 0.21cm; } Finalment, ha considerat que el Reial Madrid s'ha reforçat bé i que seguirà sent el gran rival del Barça. "El Madrid sempre és perillós. Han fitxat jugadors joves amb projecció. Sempre ens mereix el màxim respecte", ha conclòs.

stats