Barça
Esports 08/08/2013

Pedro i Jordi Alba són baixa en el primer entrenament del Barça a Malàisia

Els dos jugadors fan treball al gimnàs de l'hotel. Sí que s'exerciten amb normalitat Tello i Dos Santos

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça ha fet aquest dijous a la tarda el seu primer entrenament a Malàisia, on ha arribat procedent de Tailàndia, amb les absències del lateral esquerrà Jordi Alba i el davanter Pedro Rodríguez, que s'han quedat treballant al gimnàs.

Després del partit celebrat dimecres davant un combinat tailandès, l'equip blaugrana prossegueix la seva gira de pretemporada per l'Àsia, on el tècnic Gerardo 'Tata' Martino ha preparat una sessió a porta tancada a l'estadi Shah Alam Stadium de Kuala Lumpur, capital de Malàisia.

Pedro s'ha quedat fent treball de recuperació al gimnàs de l'hotel de concentració, després que en el partit d'ahir va haver de deixar el terreny de joc per una contusió al bessó intern de la cama dreta, mentre que Jordi Alba arrossega un refredat.

Segons ha confirmat el club català, el futbolista canari es perdrà l'últim partit de la gira asiàtica que el conjunt blaugrana disputarà aquest dissabte davant un combinat de jugadors de Malàisia.

De la seva banda, Cristian Tello i Jonathan Dos Santos, que en algunes sessions realitzades a Tailàndia van fer treball específic al marge del grup i es van quedar sense jugar en l'últim partit, han participat amb normalitat en els mateixos exercicis que els seus companys.

L'extrem català s'ha recuperat de la lesió que es va fer al bíceps de la cama esquerra, mentre que el migcampista mexicà ha superat les molèsties que tenia al quàdriceps de la cama dreta.

Així, els dos jugadors podrien tenir alguns minuts en el partit de dissabte, l'últim amistós de pretemporada abans de l'inici de les competicions oficials.

stats