Esports 30/08/2013

Pedro Geromel, amb peu i mig en el Getafe

Només manca la firma perquè es desvinculi del Mallorca

M.r.
2 min

Palma.El serial de l'estiu està a punt d'arribar al final. Pedro Geromel només ha de rubricar la seva firma per convertir-se en nou jugador del Getafe. El central brasiler va arribar a un acord amb el conjunt madrileny que li permetrà mantenir les condicions salarials amb les quals va arribar a Mallorca, les mateixes que impedien que continuàs com a jugador vermell aquesta temporada en què el club vermell ha hagut d'adaptar el pressupost a les limitacions imposades pel descens de categoria. Des del Mallorca, però, es vol mantenir la prudència i no fer oficial la sortida del central fins que no estigui tancada de manera definitiva. L'experiència viscuda fa unes setmanes amb el Gremio de Porto Alegre, amb el qual semblava que el jugador tenia un acord, fa que el club no s'hi vulgui pronunciar.

D'aquesta manera, el Mallorca veurà com s'alleugereix de manera important la càrrega salarial de la primera plantilla. Aquest fet permetrà abordar altres fitxatges a la direcció esportiva del club, ja que el nou reglament salarial de la LFP així hi obliga. El central brasiler cobrava una xifra que rondava el milió d'euros, quantitat que donarà un ampli marge de maniobra per acabar de reforçar la plantilla abans que es tanqui el mercat de fitxatges, el proper dilluns, 2 de setembre.

Geromel, propietat d'un fons d'inversió, tenia la paraula definitiva respecte de la seva destinació i el Mallorca estava expectant. La direcció esportiva, encapçalada per Llorenç Serra Ferrer, estava fermada de mans i peus en aquest aspecte. La decisió era del jugador i del fons d'inversió, propietari dels seus drets.

Sense confirmació oficial

Geromel, que ha entrat a les dues convocatòries que fins al moment ha efectuat José Luis Oltra, no va viatjar a Holanda per completar la pretemporada amb l'equip perquè estava molt a prop de fitxar pel Gremio de Porto Alegre. Quan tot estava pràcticament tancat, l'operació es va rompre i Geromel va continuar sota les ordres d'Oltra, fet que impossibilità l'arribada d'altres reforços a causa del límit salarial imposat per la Lliga.

És per això que des del Mallorca no es va voler confirmar l'operació. Fins que no estigui tancada, és a dir, amb les signatures damunt el paper, el club no vol pronunciar-se. L'experiència que ha viscut amb el central brasiler hi obliga, ja que amb el Gremio de Porto Alegre la situació era la mateixa. Hi havia acord entre les parts i només mancava la rúbrica per fer-se oficial. En aquest ocasió, però, sembla que la destinació del central brasiler serà Getafe.

stats