Televisió
Esports 27/06/2013

Pedro Delgado arriba a un acord d'última hora amb TVE i comentarà el Tour, que arrenca dissabte

L'exciclista havia quedat inicialment fora de l'equip de transmissions, però el patrocini de Carrefour ha capgirat la situació a l'últim moment

Ara
1 min

BarcelonaFinalment, Pedro Delgado sí que comentarà el Tour de França per a Televisió Espanyola, al costat de Carlos de Andrés. Delgado, guanyador de la prova el 1988 i que ha participat en les narracions de la volta francesa durant els últims 18 anys, havia quedat en un principi fora de l'equip de la televisió estatal, tal com ell mateix va admetre a través de Twitter: "TVE em vol per al Tour, de fet seré a La Vuelta, però les circumstàncies econòmiques són un escull difícil de solventar avui en dia", va piular dimarts.

Finalment, però, TVE ha confirmat aquest dijous al migdia que l'exciclista sí que seguirà el Tour, tot i que no ha detallat si ho farà des de França, com era habitual, o des de Madrid, on es va haver de quedar l'any passat com a conseqüència dels ajustos pressupostaris que havia d'afrontar la cadena. L'acord ha estat possible gràcies al patrocini de Carrefour, tal com ha donat a entendre Delgado en un nou tuit. La cadena de supermercats posarà cobrirà la diferència entre la quantitat que estava disposada a pagar la cadena i la que exigia Delgado.

La presència de l'exciclista a l'equip de transmissions de TVE s'ha confirmat tot just dos dies abans de l'arrencada de l'edició número 100 de la prova, que comença aquest dissabte a Còrsega. Teledeporte serà el canal encarregat d'oferir la majoria d'etapes, tot i que les més destacades s'emetran per La 1 just després del 'Telediario'.

stats