NBA
Esports 25/05/2012

Pau Gasol no sap res del seu futur, però els Lakers el volen traspassar

David R. Jover
2 min
Pau Gasol no sap res del seu futur, però els Lakers el volen traspassar

BARCELONA.Pau Gasol, jugador de Los Angeles Lakers, no sap on jugarà la temporada que ve, tot i que intueix que no ho farà al seu actual equip.

El general manager de l'equip californià, Mitch Kupchak, va ser molt clar amb el futur de la franquícia: "A partir de l'1 de juliol -dia en què s'obre el mercat de traspassos a la NBA- hi haurà moviments i canvis". Amb Kobe Bryant com a intocable, els dos jugadors amb mercat i que poden abandonar els Lakers són el pivot Andrew Bynum i Pau Gasol. Un dels problemes per aconseguir un bon traspàs per a tots dos equips -o tres si s'hi sumés un tercer equip- és poder quadrar els salaris dels jugadors. Bynum cobrarà la temporada que ve 16 milions de dòlars bruts, i Pau Gasol, 19. Per tant, els Lakers han de tenir molt clar els jugadors que volen per no malvendre dues estrelles consagrades de la competició.

Però el jugador català ho té clar: "Si em traspassen, ho acceptaré. Si no, seré feliç de ser al pròxim training camp ", va comentar Gasol en l'últim dia amb la premsa de tota la plantilla dels Lakers abans de tancar definitivament la segona temporada sense aconseguir l'objectiu de ser a les finals de la NBA.

Gasol, que va fitxar pels Lakers el febrer del 2008 i va aconseguir dos anells de campió el 2009 i el 2010, té els dies comptats en una franquícia que necessita reinventar-se per tornar a ser un equip guanyador amb Kobe Bryant com a referent.

Boston i Sixers, empatats 3

Pel que fa a les semifinals de la Conferència Est, els Philadelphia 76ers van forçar el setè partit de l'eliminatòria contra els Celtics -que es disputarà dissabte que ve al TD Garden de Boston- després d'adjudicar-se el sisè partit per 82-75 a Philadelphia gràcies a la gran actuació del base Jrue Holiday.

stats