NBA
Esports 27/06/2013

Pau Gasol: "El final de la meva carrera està més a prop"

El pivot català afirma que durant el proper any decidirà quin és el destí per a la seva "última etapa"

Efe
2 min

BarcelonaPau Gasol ha afirmat ha afirmat aquest dijous que, amb el pas dels anys, el final com a jugador en actiu de bàsquet "està més a prop" i ha assenyalat que durant el proper any decidirà quin és el destí per a la seva "última etapa".

"M'encanta jugar i em queda un any de contracte i, quan acabi, avaluaré les meves opcions i estudiaré la destinació de l'última etapa de la meva carrera", ha afirmat el pivot català en l'acte de lliurament de 150 bicis a l'ONG Bicicletes sense Fronteres que ha realitzat aquest dijous a Barcelona al costat del seu germà Marc.

El de Sant Boi, que el proper 6 de juliol complirà 33 anys, ha assenyalat que la seva continuïtat a Los Angeles Lakers -li queda any de contracte- és incerta i que és molt difícil saber l'equip en el qual jugarà la temporada que ve. A més, Gasol ha comentat que la matinada d'aquest dijous a divendres és el draft i que això "segur que provocarà moviments".

Respecte la petita intervenció quirúrgica que es va sotmetre a final d'aquesta temporada, en la qual es va tractar amb cèl·lules mare per a la regeneració dels cartílags i els tendons dels seus genolls, Gasol ha dit que cada dia es troba millor i que el seu objectiu és arribar al millor nivell possible a l'inici de la temporada de la NBA.

Preguntat per les comparacions amb el seu germà Marc, el major dels Gasol no li ha donat importància i ha assegurat que "és positiu" que existeixin perquè això significa que els dos germans han arribat "a un nivell molt alt" i "cal estar orgullosos" per això.

En aquest sentit, el seu germà Marc, designat aquesta temporada millor jugador defensiu de la NBA, opina de manera similar: "Som germans i no canviarà. Quan passi el temps seguiran havent-hi comparacions amb altres companys. Gaudim molt en família".

Marc Gasol també ha parlat sobre l'actualitat del seu equip, els Memphis Grizzlies, que en les últimes hores han confirmat a Dave Jeorger com a nou entrenador de la franquícia, que substituirà Lionel Hollins. El pivot ha celebrat la seva contractació perquè considera que té la mateixa filosofia que Hollins, amb el qual van arribar aquesta temporada a la Final de la Conferència Oest per primera vegada en la història de l'equip de Memphis.

stats