Futbol
Esports 17/08/2013

Patida victòria del Bayern a Frankfurt per seguir sumant a la Bundesliga (0-1)

Un gol de Mandzukic ha encarrilat el triomf per als de Guardiola. Però sense sentenciar abans del descans, ha hagut de patir en els últims minuts

N.a.

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola ha aconseguit sumar la seva segona victòria a la Bundesliga, després de derrotar per la mínima l'Eintracht de Frankfurt (0-1). Un gol de Mandzukic ha sigut suficient perquè els bavaresos sumessin els seus segons tres punts del campionat.

Sense Thiago ni Götze a l'onze titular, Guardiola ha provat un mig del camp amb Schweinsteiger de migcentre i Kroos i Müller d'interiors. El Bayern ha sortit amb molta energia, decidit a resoldre el matx el més aviat possible. Alba, per l'esquerra, ha donat molta profunditat, associant-se bé amb Ribéry i omplint l'àrea de centrades. Al minut 13 ha arribat el gol que buscaven els de Guardiola. Mandzukic ha rematat una pilota centrada des de la dreta per Müller per obrir el marcador. El Bayern ha pogut sentenciar amb diverses arribades més, sobretot del mateix Mandzukic i també de Shaqiri. El Frankfurt només podia esperar-se al seu camp i defensar, però ha disposat d'un contraatac que l'hauria pogut donar l'1-1.

Sense el 0-2 que tanqués el matx, la segona meitat ha avançat amb nerviosisme. El Bayern ha continuat atacant, intentant portar el pes del partit, però sense prou control, motiu pel qual ha entrat Thiago al terreny de joc al minut 65. A mesura que han anat passant els minuts, el Frankfurt s'ha estirat en busca de l'empat i el Bayern ha patit. Dante i Neuer han hagut d'apurar moltíssim en diverses pilotes llargues per evitar la rematada dels davanters locals, Flum i Meier. Una última falta ha fet somiar l'afició de l'Eintracht amb l'1-1, però la pilota s'ha estavellat a la tanca i ha acabat el partit.