COPA DEL REI
Esports 18/01/2013

Pas de gegant de l'Atlètic de Madrid contra el Betis (2-0)

Martí Molina
1 min
Filipe Luis va marcar el segon gol del conjunt matalasser al Vicente Calderón.

BARCELONAL'Atlètic de Madrid va deixar gairebé sentenciada l'eliminatòria de quarts de final de la Copa contra el Betis després de superar el conjunt andalús al Vicente Calderón per 2 a 0. Els homes de Diego Simeone en van tenir prou amb dos gols a la primera meitat per superar un conjunt que va tenir ocasions molt clares per retallar distàncies però que va fallar davant la porteria de Courtois.

El tècnic matalasser va voler evitar sorpreses i va situar els seus millors jugadors sobre el terreny de joc. L'Atlètic de Madrid va ser superior, sobretot en el primer temps, i va avançar-se amb els gols matiners de Radamel Falcao (min 11) i Filipe Luis (min 23).

Amb aquest avantatge, els locals van començar a administrar el resultat, mentre que el Betis va estirar les línies. Però ahir no era el dia dels davanters verd-i-blancs, i la falta d'encert va acabar condemnant un equip que, ja al segon temps, no va tenir més remei que estirar les línies i buscar el gol a la desesperada.

Després d'aquesta derrota, el Betis intentarà el miracle dijous que ve (20 h) al Benito Villamarín, el mateix dia que el Barça haurà de resoldre la seva eliminatòria amb el Màlaga (22 h) després de l'empatat a 2 de l'anada. Dimecres es disputaran el Sevilla-Saragossa (19.30 h) -0 a 0 a l'anada- i el València - Reial Madrid (21.30 h) amb avantatge merengue per 2 a 0.

stats