FUTBOL
Esports 10/06/2013

Pantalla gegant a Fontajau per seguir el partit Alcorcón-Girona

A l'interior del pavelló, els aficionats que no puguin acompanyar l'equip el podran veure en directe i, a més, gaudir de servei de bar obert

Ara
1 min

BarcelonaEls aficionats del Girona que no puguin acompanyar l'equip en el seu desplaçament a Alcorcón, podran seguir en directe el partit a través de la pantalla gegant de 5×4 metres que SharingFootball muntarà al pavelló de Fontajau, juntament amb servei de bar. “Tenim un somni, i és jugar a Primera”, així es pot sintetitzar el pensament de l'afició del Girona F.C. El partit començarà aquest dimecres a les vuit del vespre (20.00 h), però una hora abans s'obriran les portes de Fontajau per tal que els aficionats gironins comencin a animar l'ambient. L'accés es produirà per l'entrada principal del pavelló, i tots els aficionats tindran a la seva disposició els aparcaments que hi ha al voltant d'aquesta instal·lació esportiva.

L'entrada és gratuïta per a tothom, ja que SharingFootball vol que aquesta sigui una ocasió especial i que l'afició faci seva aquesta promoció, que serà el colofó d'una temporada excepcional de l'equip gironí.

stats