LLIGA DE CAMPIONS
Esports 02/04/2014

El PSG s'imposa al Chelsea a l'anada dels quarts de final de la Champions (3-1)

Lavezzi ha obert el marcador. Hazard ha empatat però David Luiz en pròpia porta i Pastore han donat el triomf als francesos

Lavezzi, del PSG, supera el porter del Chelsea, Petr Cech / GONZALO FUENTES / REUTERS

BarcelonaEl PSG ha aconseguit un important avantatge als quarts de final de la Lliga de Campions després d'imposar-se en l'anada al Chelsea (3-1).

Lavezzi ha obert el marcador ben aviat. El jugador del PSG ha aprofitat un refús a dins de l'àrea i supera Chec amb un xut amb l'esquerra que ha entrat per l'escaire. Quan s'havien superat els vint minuts de joc, el Chelsea dominava la pilota, però topava una vegada i una altra contra la defensa del PSG.

Després d'intentar-ho durant diversos minuts i de sovintejar l'àrea rival, el Chelsea ha aconseguit l'empat. Thiago Silva ha fet penal i Hazard no ha perdonat i ha aconseguit la igualada amb un xut ras a la dreta del porter (min 26).

Ja ben entrada la segona part, David Luiz, en pròpia porta, ha fet el 2-1. Lavezzi ha centrat i cap jugador del Chelsea ha pogut refusar. El defensa brasiler ha tocat la pilota i l'ha acabat introduint a la seva porteria (min 62). L'alegria al PSG ha durat poc ja que tot just just cinc minuts més tard, Ibrahimovic demanava el canvi per lesió i el substituïa Lucas Moura.

Els francesos encara han aconseguit incrementar l'avantatge per al partit de tornada, ja que al minut 92, després d'una gran jugada personal, Pastore ha fet el 3-1 definitiu.