Champions
Esports 09/03/2016

El PSG torna a derrotar el Chelsea (1-2) i passa a quarts de la Champions

Zlatan Ibrahimovic marca el segon gol per als parisencs i destrossa les esperances de pròrroga dels 'blue'. A la tarda, el Benfica ha derrotat el Zenit

N.a.
Zlatan bat Courtois per fer l'1-2 a Stamford Bridge

BarcelonaZlatan Ibrahimovic s'ha carregat les il·lusions de pròrroga del Chelsea i ha certificat la classificació del París Saint-Germain per als quarts de final de la Champions, després de repetir el mateix resultat que ja els havia donat avantatge en l’anada a París (1-2) i que deixa un global clar de 2-4 favorable al conjunt francès. El gol del davanter suec ha arribat immediatament després que Willian, amb un potent xut ras, i Hazard, amb un intent de remat creuat després del refús, insinuessin un esperançador 2-1 que hauria pogut igualar l’eliminatòria a Stamford Bridge. Però al minut 67, Ibra s'ha colat entre la defensa anglesa i, al segon pal, ha rematat una centrada de Di María, que havia guanyat l’esquena al lateral després d’una ràpida combinació amb Motta. Ha sigut el cop definitiu que ha enfonsat un Chelsea que ja havia començat a assimilar el drama de l’eliminació uns minuts abans, quan Diego Costa ha hagut de retirar-se per lesió.

L’exmatalasser ha sigut, de fet, l’autor del gol dels 'blue', que de seguida han neutralitzat el 0-1 que havia marcat Rabiot, altre cop gràcies a la intervenció de Di María i Ibrahimovic. Però l’esforç de l’internacional espanyol, el millor dels locals juntament amb l’exblaugrana Pedro, no ha sigut suficient perquè el Chelsea, que ha anat millorant en el partit malgrat arrencar molt per sota del seu rival, capgirés les coses.

El Benfica tomba el Zenit

A mitja tarda, s'ha resolt l’altra eliminatòria de la jornada, que ha certificat la classificació del Benfica. Els portuguesos han esquivat la pròrroga contra el Zenit a Sant Petersburg a cinc minuts del final, gràcies al gol de Gaitán que igualava les coses després que els russos s’haguessin avançat per mediació de Hulk, també a la segona meitat. Ja al temps afegit, i amb els locals vençuts, Talisca ha marcat l’1-2 per deixar un global d’1-3.

El Benfica s’afegeix al Reial Madrid i el Wolfsburg al bombo de quarts de final. No serà fins a la setmana que ve quan es confirmin la resta de classificats, amb el City-Dinamo de Kíev i l’Atlètic-PSV de dimarts, i el Barça-Arsenal i el Bayern-Juve per dimecres.