ESPANYOL
Esports 30/08/2011

Osvaldo busca a Roma la "pressió" que no tenia a l'Espanyol

Natàlia Arroyo
1 min

Barcelona.El davanter argentí Pablo Daniel Osvaldo va dir ahir durant la seva presentació com a nou jugador del Roma que, durant la seva etapa a l'Espanyol, va trobar "continuïtat i confiança", que va pagar amb gols, si bé va trobar a faltar "més pressió de l'estadi", cosa que espera trobar a Roma. Per aquest motiu assegurava que ha arribat a "un gran equip amb un projecte estimulant". "Sé que aquest és un gran equip, amb una gran afició, i que això comporta també una gran responsabilitat, cosa que no m'inhibeix, sinó que m'estimula molt", va dir l'atacant en roda de premsa.

Osvaldo, de 25 anys, va afirmar que havia tornat a Itàlia, on ja va militar entre el 2006 i el 2010 a l'Atalanta, el Lecce, el Bolonya i el Fiorentina, per demostrar que "podia ser important". "A Itàlia hi ha una impressió errònia de mi. M'han pintat com un busca-raons, però no és veritat. He estat sempre bé amb els meus companys. La veritat és que tinc un caràcter fort perquè m'agrada guanyar sempre", va dir.

A l'Espanyol, Pochettino no podrà comptar aquesta setmana ni amb Jordi Amat ni amb Álvaro Vázquez que estan convocats amb la selecció sub-21, com a premi pel bon paper fet al Mundial sub-20 d'aquest estiu.

stats