FUTBOL - ESPANYOL
Esports 17/07/2011

Osvaldo afina la punteria en el primer amistós

Natalia Arroyo
1 min
Luis García, Dátolo i Verdú en un entrenament.

Barcelona.Com és habitual en les pretemporades de l'Espanyol, el Peralada va inaugurar la ronda d'amistosos en terres empordaneses. Va ser en un duel que va resoldre sense dificultats l'Espanyol amb gols de Dátolo, Baena, Osvaldo (2) i Rui Fonte.

Els de Pochettino van dominar territorialment tot el matx i, amos de la pilota, van rondar la porteria rival amb perill, construint bones jugades i amb un bon ritme de joc. Va ser Dátolo, des de fora de l'àrea, qui va marcar el primer gol de l'Espanyol. Després de dues ocasions de Verdú i Luis García va arribar l'empat local, que es va desfer aviat amb un gol de Baena, novament amb un xut des de la distància.

En la segona meitat, dos gols d'un inspirat Osvaldo -que va rebre un fort cop al final del partit, que el va obligar a abandonar el terreny de joc, després de xocar amb el porter Sergio - i un últim del jove Rui Fonte van arrodonir la golejada.

Kameni, al Roma o a Peralada

L'Espanyol va comunicar ahir que el porter Kameni haurà d'incorporar-se dilluns a la concentració de l'equip a Peralada si no tanca abans el seu traspàs al Roma. L'acord està estancat en els detalls entre el jugador i el club italià.

Ahir també va ser el dia de presentar oficialment les incorporacions d'Héctor Moreno i Dídac Vilà, que ja s'entrenen amb el grup i que no van participar en l'amistós.

stats