Jocs del Mediterrani Mersin 2013
Esports 23/06/2013

Or català en taewkondo i gimnàstica artística als Jocs del Mediterrani de Mersin 2013

Daniel Quesada guanya en categoria -68 kg i el mataroní Javier Gómez, en la final individual del concurs complet. A més, plata del mallorquí Fabian González i bronze dels remers de Tortosa, Pau Vela i Alex Sigurbjörnsson

N.a.
1 min

BarcelonaA més dels èxits de Jessica Vall i Clàudia Dasca a la piscina Yeni Olimpik Yüzme Havuzu de Mersin, aquest diumenge ha sigut exitós per als catalans que participen als Jocs del Mediterrani de Mersin 2013.

El taekwondista Daniel Quesada s'ha penjat la medalla d'or en categoría -68 kg, després de guanyar la final contra l'italià Claudio Treviso (6-2). El barceloní havia eliminat en semifinals el turc Servet Tazegul (12-7) i al grec Stylianos Papadopo als quarts (8-2).

En gimnàstica artística, el mataroní Javier Gómez ha guanyat l'or i el mallorquí Fabián González la plata en la final individual del concurs complet.

S'han hagut de conformar amb el bronze els remers Pau Vela i Alex Sigurbjörnsson. Els del Club de Rem Tortosa han cedit en la final a dos sense timoner de pes lleuger davant els italians Marco di Costanzo i Matteo Castaldo i els serbis Nikola Stojic i Nenad Bedjik.

En tir, Sònia Franquet ha sigut quarta en la final de pistola d'aire de 10 metres.

stats