CICLISME
Esports 12/06/2013

Els opositors al matrimoni homosexual es deixaran veure al Tour de França

Els activistes contraris a la legislació, que ja es van fer notar en la final de tenis de Roland Garros, han anunciat que volen convertir la prova ciclista en una "vitrina internacional" del seu combat polític

Ara
1 min

BarcelonaEls opositors a la legislació de matrimoni homosexual a França han anunciat aquest dimecres que es deixaran veure durant el Tour de França, tot i que han dit que no tenen previst afectar la prova ciclista. A internet s'ha fet una crida per mostrar el seu desacord contra aquesta llei, adoptada el mes passat, aprofitant l'entorn mediàtic que desperta el Tour.

Els responsables de la iniciativa han indicat que pretenen convertir el Tour en una "vitrina internacional" del seu combat polític. Segons l'emissora France Info, els responsables de la seguretat durant la carrera investiguen aquesta crida a la manifestació que es reprodueix a través de les xarxes socials.

Durant la final de tenis de Roland Garros, activistes contraris a la legislació del matrimoni entre persones del mateix sexe ja es van fer notar mentre s'estava disputant el partit entre Rafa Nadal i David Ferrer. N'hi havia dos que portaven una pancarta i cridaven contra el president, François Hollande. Un altre activista va saltar amb una bengala encesa a la pista central.

stats