Futbol Femení
Esports 17/05/2012

L'Olympique de Lió busca revalidar la Champions femenina davant el Frankfurt (18h)

El conjunt francès, vigent campió, és el màxim favorit d'un enfrontament que tindrà lloc a l'Olympiastadion de Munic. El Frankfurt, amb tres títols continentals, és l'equip amb millor palmarès

Natalia Arroyo
1 min
Les franceses Thomis i Abily lluiten amb l'alemanya Schmidt

BarcelonaLa final de la Champions femenina enfronta aquest dijous a les 18h l'Olympique de Lió amb el 1. FFC Frankfurt a l'estadi olímpic de Munic. Amb capacitat per a 69.250 espectadors, l'Olympiastadion serà l'escenari d'un duel entre l'actual campió d'Europa, el Lió, i el club femení amb més títols continentals, el Frankfurt, que n'acumula tres en les 11 edicions disputades fins el moment.

El tècnic francès, Patrice Lair, pot presumir de dirigir l'equip més golejador de la competició. El Lió, amb 37 gols a favor i només un en contra, és un equip amb infinits recursos ofensius i molt compensat defensivament que arriba a la final després de destrossar al Turbine Potsdam en semifinals. Le Sommer i Abily, amb vuit gols cadascuna, lideren la classificació de màximes golejadores de la Champions, ben acompanyades per Schelin i Thomis, que han repartit sis i cinc assistències cadascuna. L'Olympique ho té tot a favor per tancar la temporada aconseguint el triplet.

El Frankfurt, en canvi, és un equip menys cridaner, més rígid. Ha tret profit dels seus 15 gols per eliminar l'Arsenal en una sòbria eliminatòria de semifinals. Despenjat a la Bundesliga, ve de perdre la Copa d'Alemanya contra el Bayern Munic i voldrà donar la sorpresa davant el defensor del títol aprofitant el fet de trobar-se gairebé com a casa.

El conjunt francès tindrà la baixa per sanció d'Elodie Thomis, mentre que l'alemany difícilment podrà comptar amb Fatmire Bajramaj per una lesió al turmell.

L'espectacle està assegurat i es podrà seguir en directe per Eurosport.

stats