Esports 19/08/2013

Oltra: "Només podem acotar les orelles"

Igualment, Oltra posà èmfasi en les jugades a pilota aturada

Ara Balears
1 min
José Luis 
 Oltra no tingué més remei que demanar disculpes.

Palma.No fou una gran estrena, la de José Luis Oltra, a la banqueta del Mallorca. Així ho hagué de reconèixer el mateix entrenador: "Hem d'acotar les orelles. L'afició no es mereix el que ha passat avui [per ahir]. No podem posar-hi pegats, tot i que no hagi estat el nostre dia".

Oltra, de fet, intentà explicar els factors de la derrota: "Malgrat que hem estat superiors durant vint minuts, la primera vegada que han passat el mig camp han marcat gol i l'equip ha acusat en excés aquest cop". A més a més, definí la defensa mallorquinista com a "tova" i de l'atac digué que havia estat "previsible". Les poques oportunitats de les quals gaudí el club vermell "no les hem materialitzades".

També tingué paraules per a l'autocrítica. "Avui hem fet poc, però començant per mi, que som el màxim responsable del que ha passat, tant pel plantajament com per l'elecció de jugadors, els canvis i tot el que s'ha desenvolupat al terreny de joc".

Igualment, Oltra posà èmfasi en les jugades a pilota aturada. "Ens han fet dos dels quatre gols a pilota aturada, el mateix percentatge que en la pretemporada, així que es repeteix l'errada. Per tant, encara no ens hem adonat de la qüestió, perquè no hem sabut tallar-ho". Si bé reconegué que "no queda gaire per tallar-ho, s'ha de canviar ja".

Malgrat tot, el nou flamant entrenador va alabar els seus jugadors. "Qui no voldria l'onze del Mallorca? Qualsevol entrenador de Segona!".

stats