Hoquei Patins
Esports 06/04/2014

El Noia guanya la CERS amb un gol a falta de 33 segons (4-3)

El conjunt de Sant Sadurní ha remuntat un 1-3 al Breganze italià i s'ha acabat imposant gràcies a una diana d'Esteller

El Noia, campió de la CERS / @CERHCOMITE

BarcelonaUn gol marcat per Aleix Esteller a 33 segons del final ha servit perquè el Noia Freixenet hagi guanyat la final de la CERS d'hoquei patins al Breganze italià (4-3). En el partit disputat a la localitat transalpina de Forte dei Marmi, l'equip català ha remuntat un 1-3 a la segona meitat.

El conjunt italià s'ha avançat al minut 5, però Joan Feixas ha pogut igualar a l'11. Amb empat a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa el Breganze s'ha avançat amb dos gols consecutius que situaven l'1-3 a falta de 20 minuts. A partir d'aquí els catalans han començat a carburar i Alex Esteller (min 36) i Marc Julià (min 39) han pogut igualar el partit quan encara quedaven 10 minuts per disputar-se. Estaller, novament, ha donat el triomf final al Noia.

És el segon títol per als de Sant Sadurní, que ja havien guanyat la CERS el curs 1997-1998.