16/10/2011

"No és fàcil guanyar un rival que es tanca amb deu homes"

1 min
El tècnic del Barça, Josep Guardiola, donant indicacions ahir a l'estadi.

BARCELONAJosep Guardiola va voler deixar clar ahir després de derrotar el Racing que victòries com aquestes "tenen més mèrit perquè el rival és tanca molt". El tècnic de Santpedor va especificar: "El seu davanter marcava el nostre mig centre. Mai és fàcil quan jugues contra deu homes tancats. Han fet una línia de cinc en defensa i tancaven molt pel mig. Messi ha caigut a la banda, i aquí s'han trobat els espais retornant a un sistema més com els d'altres èpoques, amb el Messi a la banda".

Guardiola va voler deixar clar: "No sé si ha afectat en la lesió que Piqué hagi jugat. Ell va amb retard tot l'any, ens anava molt bé que agafés ritme amb la selecció, ha tornat bé, però aquestes coses passen". Preguntat diversos cops sobre si el virus FIFA pot ser la clau de la lesió del central, Guardiola va insistir un cop i un altre que "s'ha lesionat altres cops i no venia de jugar amb la selecció". "Sap greu perquè ell vol tornar i pateix, però no és culpa de les seleccions. Quan no guanyem després d'una jornada internacional, no diem que la culpa sigui de les seleccions".

A l'hora de parlar de noms individuals, va comentar que no va dir res a Lionel Messi, després que aquest tornés moix d'una derrota amb l'Argentina: "Només li dono la samarreta amb el dorsal número 10". I d'Andrés Iniesta va dir, amb to irònic: "M'hauria agradat que haguéssiu vist com s'ha entrenat aquests dies, però no podíeu perquè el tècnic es tan desagraït que tanca els entrenaments. Torna a estar content".

stats