BARÇA
Esports 19/06/2013

Neymar s'enfrontarà a Messi el 2 de juliol a Lima

Serà en un partit amistós amb fins benèfics en què un equip format per "Messi i els seus amics" jugarà contra un que s'anomena "resta del món"

Efe
1 min
Neymar i Messi, després de la final del Mundial de clubs de Yokohama, el 2012.

LimaNeymar s'enfrontarà a Messi el 2 de juliol a l'Estadi Nacional del Perú, en un partit amistós que reunirà a futbolistes de primer nivell. El brasiler ha confirmat aquest dimecres que integrarà l'equip "resta del món" que jugarà contra "Messi i els seus amics". Serà la primera vegada que tots jugadors s'enfrontin d'ençà que es va saber que serien companys d'equip la temporada que ve.

El partit, que ha estat denominat "duel de gegants", tindrà un fi benèfic, ja que una organització social rebrà l'ajuda de la Fundació Messi. L'enfrontament a l'Estadi Nacional reunirà futbolistes de primer nivell com Sergio Busquets, Mascherano, Abidal, Robinho, Bojan Krkic, Lugano, Demichelis, Julio Baptista, Edinson Cavani i Paolo Cannavaro.

Altres jugadors destacats que participaran en l'enfrontament són Hamsik, Godín, Insúa, Maloudá, David Luiz, Kun' Agüero, Pablo Aimar, Diego, Julio César i Osvaldo.

stats