Copa Confederacions
Esports 24/06/2013

Neymar, el jugador que més faltes fa i també el que més en rep a la Confederacions

El davanter brasiler del Barça ha comès 13 faltes i n'ha rebut 18, segons les estadístiques de la FIFA

Efe
2 min
Neymar, durant el partit contra Itàlia de la Copa Confederacions

Belo Horizonte (Brasil)El davanter brasiler Neymar és el jugador que més faltes ha comès (13) i el que més n'ha rebut (18) en la primera fase de la Copa Confederacions, segons estadístiques de la FIFA.

Neymar, que també ocupa un lloc destacat en la llista de golejadors –amb tres gols–, va fer tretze faltes en tres partits, entre elles una en què va veure la targeta groga –contra Itàlia, per una entrada dura amb la qual va lesionar Ignazio Abat.

El seleccionador brasiler, Luiz Felipe Scolari, va exigir a tots els seus jugadors obstinació en tasques defensives, cosa que també inclou l'estrella de l'equip. Però per Scolari, l'elevat nombre de faltes comès per Neymar s'explica per la menuda constitució física del davanter, que mesura 1,74 metres i pesa poc més de 60 quilograms.

"Ha comès alguna falta perquè és prim i no ho té tan fàcil per aturar l'adversari com els migcampistes i defenses. Arriba a la pilota descoordinat", va explicar Felipao en roda de premsa.

El gran nombre de faltes i la targeta groga van fer que l'entrenador assegués Neymar a la banqueta en el partit contra Itàlia al minut 68, quan Brasil guanyava 2-3 i no tenia encara el partit controlat.

Després de Neymar, els jugadors que més faltes han comès són el brasiler Oscar, amb nou, l'uruguaià Diego Lugano, el mexicà Gerardo Torrado, l'italià Mario Balotelli i el brasiler Luiz Gustavo, tots amb vuit

En compensació, Neymar és també el jugador que més faltes ha rebut en la competició, 18, una més que Balotelli, un altre dels davanters més perillosos de la Copa Confederacions.

Els defenses rivals coneixen el potencial de Neymar, que ha marcat tres gols, un en cada partit, i per mèrits propis ha sigut escollit com el millor jugador de les tres trobades que el Brasil ha disputat fins ara.

stats