Copa Confederacions
Esports 15/06/2013

Neymar marca i lidera el debut guanyador de Brasil a la Copa Confederacions

El davanter blaugrana ha obert el marcador amb un golàs per l'escaire. La 'canarinha' ha derrotat el Japó (3-0) en el primer partit del campionat al nou estadi de Maracanà

Neymar celebra el seu gol contra el Japó

BarcelonaEl Brasil ha debutat en la Copa Confederacions amb un sobri triomf contra el Japó (3-0) en què Neymar ha sigut un dels principals protagonistes. El davanter blaugrana ha inaugurat el marcador al minut 3 amb un golàs des de la frontal de l'àrea. L'ex del Santos ha engaltat la pilota i l'ha enviada a l'escaire de la porteria japonesa per fer l'1-0.

La 'canarinha', sense brillar, ha insistit en atac però sense tenir gaire continuïtat en les arribades. Neymar ha assistit a Fred ben entrat el primer temps, però el '9' groc no ha pogut batre Kawashima, que s'ha estirat per desviar el xut.

A la represa i, també al començament, el Brasil ha sentenciat amb el segon gol, obra de Paulinho, que ha rematat des del punt de penal una centrada des de la dreta. Ja al temps afegit, i després d'una gran conducció d'Oscar, Jo ha rematat la golejada fent el tercer.

Neymar, que ha rebut moltíssimes faltes dels defenses japonesos, ha disputat 74 minuts. Scolari l'ha substituït per l'extrem del París Saint-Germain, Lucas Moura. Dani Alves ha completat els 90 minuts.