BARÇA
Esports 13/06/2013

Neymar: "Sempre m'exigeixo jugar millor, sempre en vull més"

El nou jugador blaugrana assegura que no dóna importància ni a les crítiques ni als elogis i prefereix centrar-se a jugar a futbol

Efe
2 min
Neymar, en un entrenament amb la selecció brasilera

BrasiliaEl brasiler Neymar ha dit aquest dijous que té un alt grau d'autoexigència i que mai es conforma amb el seu rendiment: "M'exigeixo molt per entrenar-me cada vegada millor i jugar millor. Per mi mai està bé, sempre en vull més". El nou jugador blaugrana ha comparegut davant els mitjans en una roda de premsa a l'hotel de concentració de la selecció brasilera a Brasília, ciutat on jugarà aquest dissabte el partit inaugural de la Copa Confederacions.

"De vegades m'assec o m'agenollo i demano a Déu que em continuï beneint. Déu em va donar el do de jugar a futbol i el do de tenir molta paciència", ha ironitzat Neymar davant les insistents preguntes dels periodistes. No obstant això, el davanter ha assegurat que no dóna importància ni a les crítiques ni als elogis i prefereix centrar-se a jugar a futbol.

Neymar ha restat importància al fet de no haver marcat cap gol en els últims nou partits i ha apuntat que aquest període de sequera "no canviarà" la seva manera de jugar. "Si no faig gols, estic ajudant la selecció d'una altra manera. Si no ve –el gol–, paciència, treballaré perquè pugui sortir", ha dit.

El blaugrana ha explicat que gràcies a la seva experiència a la selecció ja s'ha adaptat a la manera de jugar dels equips europeus, encara que ha reconegut que a partir de la propera temporada encara evolucionarà més. "Ja estic adaptat. Contra seleccions cal tocar més ràpid, fer moviments sense pilota per obrir espais per als companys, ja ho vaig notar fa temps", ha destacat.

Per acabar, Neymar ha dit que malgrat el favoritisme de la selecció espanyola farà "de tot" perquè la selecció brasilera es proclami campiona al Brasil de la Copa Confederacions, un campionat que ha valorat com "un dels més importants" que disputarà a la seva carrera.

stats