BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 27/04/2012

Navarro estripa la llibreta del Caja Laboral

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONAJoan Carles Navarro es va tornar a disfressar ahir amb la capa d'heroi per completar la seva millor actuació en les últimes tres temporades. L'escorta del Barça Regal va sumar 31 punts i 10 assistències (el seu rècord personal) contra un incrèdul Caja Laboral (97-89), incapaç de frenar la descomunal actuació del jugador de Sant Feliu de Llobregat, que va generar 54 punts i no va perdre cap pilota contra la segona millor defensa de la competició.

Fins ara tan sols dos jugadors de la Lliga Endesa, Tharon Mayes (1995) i André Turner (1997), havien aconseguit combinar 30 punts i 10 assistències en un mateix partit de la competició.

El Barça Regal i el Caja Laboral, que tenia les baixes de Pablo Prigioni i Fernando San Emeterio, es van combinar per oferir un gran espectacle al Palau Blaugrana i sumar 186 punts en un dels partits més espectaculars de la temporada. Xavi Pascual va tornar a guanyar la partida a Dusko Ivanovic, a qui ha superat en 16 dels 28 partits en què s'han enfrontat.

A tres jornades perquè finalitzi la temporada regular, la victòria permet que l'equip blaugrana consolidi el seu lideratge a la Lliga Endesa El seu perseguidor, el Reial Madrid de Pablo Laso, va suar de valent per guanyar al Nou Congost de Manresa (93-96) en un enfrontament que va començar amb mitja hora de retard per culpa del trencament d'una cistella durant l'escalfament dels dos equips.

L'Unicaja cau a Badalona

El Fiatc Joventut va sumar el seu 14è triomf de la temporada contra un Unicaja (80-64) que no remunta el vol. L'equip que entrena Salva Maldonado tan sols va encaixar 30 punts en una segona meitat en què va sentenciar el partit al Palau Olímpic de Badalona.

stats