MUNDIAL D'ATLETISME
Esports 11/08/2013

Natalia Rodríguez es classifica per a les semifinals dels 1.500 metres

La tarragonina ha estat cinquena en la tercera sèrie amb una marca de 4:08.44

Efe
1 min

MoscouNatalia Rodríguez, campiona d'Espanya i plusmarquista estatal de la prova de 1.500 metres, s'ha classificat per a les semifinals dels campionats del món amb un cinquè lloc en la tercera i última sèrie i una marca de 4:08.44.

El sistema de classificació donava accés a semifinals a les sis primeres de cadascuna de les tres sèries i reservava, a més, sis places de repesca per temps.

Rodríguez, present per sisena vegada en uns Mundials, s'ha situat a la cua del grup a l'inici. L'alemanya Diana Sujew s'ha avançat uns metres i al pas pels 800 (2:13:93) la catalana ha començat a progressar per fora. Ha entrat cinquena en l'últim gir i ha creuat la meta sense problemes en aquesta posició, vigilant les seves rivals per no caure per sota del sisè lloc.

L'atleta tarragonina, l'única medallista espanyola als Mundials de Taegu 2011 (bronze en 1.500), afronta a Moscou els seus sisens campionats del món amb l'objectiu d'"aspirar a tot".

Aquest dimarts, a partir de les 20.40, la tarragonina tornarà a competir, aquesta vegada per una plaça a la final que tanca la jornada de dijous 15 a les 19.20 a Espanya.

stats