LIGA ADELANTE
Esports 23/08/2015

El Nàstic salva un punt gràcies a dos gols en els darrers minuts (2-2)

L'equip grana ha tornat a Segona amb una bona actuació malgrat jugar en inferioritat numèrica al final

Efe
El Nàstic ha salvat un punt

TarragonaEl Gimnàstic i l'Albacete han empatat en un final de bogeria en què els manxecs han passat de guanyar 0-2 al minut 84, a veure com els catalans, amb un home menys, els empataven en el temps afegit.

Ha apostat el Nàstic per un equip pràcticament calcat al de la temporada passada, amb l'única novetat del davanter Álex López a l'onze. Una declaració d'intencions d'un Vicente Moreno que valora molt el treball de l'ascens.

La primera part ha estat local, per ocasions i futbol. L'Albacete, desaparegut al camp, ha esperat en defensa. Rayco i un fenomenal Álex López han topat amb el porter Juan Carlos. Els manxecs no trobaven la manera de frenar l'envestida de l'equip català, molt actiu.

El gol visitant de Ramos a la segona part ha descentrat el Nàstic. Eren els millors moments dels homes de Luis César, que han trobat en el local Manolo Martínez un aliat després de ser expulsat amb vermella directa per propinar un cop de colze al minut 64. El 0-2 semblava sentenciar-ho tot. Però amb el cor, el Nàstic ha marcat un gol. I quan tot semblava perdut, Marcos De La Espada col·locava el definitiu i increïble 2-2 després de convertir un dubtós penal assenyalat al minut 95.

2 - Gimnàstic: Reina; Gerard Valentín, Xavi Molina, Pablo Marí, Mossa (De La Espada, min.79); Rocha, Manolo Martínez; Jean Luc (Palanca, min.68), Rayco (Emaná, min.61), Giner; i Álex López.

2 - Albacete: Juan Carlos; Antoñito, Adri, Miguel Núñez, Paredes; Edu Ramos, Mario Ortiz (Diego Bonito, min.91); César Díaz, Cidoncha (Jara, min.72), Portu; iJona (Rubén Cruz, min.76).

Gols: 0-1: Edu Ramos, min.60. 0-2: Rubén Cruz (p), min.84. 1-2: Xavi Molina, min.87. 2-2: De La Espada (p), min.95.