TENIS - OBERT D'AUSTRÀLIA
Esports 23/01/2012

Rafa Nadal i Roger Federer es classifiquen per als quarts de final

1 min

Rafa Nadal i Roger Federer van classificar-se per als quarts de final de l'Obert d'Austràlia de tenis després de guanyar amb comoditat els seus partits -contra Feliciano López i Thomas Berdych-, tots en tres sets.

Nadal va experimentar una gran millora en el seu joc i va esborrar de la pista Feliciano López en dues hores i 25 minuts (6-4, 6-4 i 6-4). El mallorquí havia admès que encara està lluny del seu millor joc, però ahir va ser més ràpid de cames que el seu adversari, a qui li va impedir pujar a la xarxa. El rival de Nadal als quarts de final serà el txec Thomas Berdych, que va superar Nicolás Almagro (4-6, 7-6, 7-6 i 7-6) en un enfrontament que es va allargar més de quatre hores.

D'altra banda, Roger Federer va tornar a demostrar la seva grandesa classificant-se per 31a vegada consecutiva pels quarts de final d'un Grand Slam. El tenista suís va derrotar l'ídol local Bernard Tomic amb certa facilitat (6-4, 6-2 i 6-2). El seu rival als quarts de final serà l'argentí Del Potro, que va superar amb facilitat l'alemany Philipp Kohlschreiber (6-4, 6-2 i 6-1).

stats