TENIS
Esports 16/08/2013

Nadal supera Dimitrov i s'enfrontarà a Federer als quarts de final de Cincinnati

El manacorí es desfà del búlgar Grigor Dimitrov a la tercera ronda del torneig Masters 1000 de Cincinnati (6-2, 5-7 i 6-2)

Efe
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra el búlgar Grigor Dimitrov / MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES

BarcelonaEl manacorí Rafa Nadal, quart cap de sèrie, ha tornat a demostrar la seva gran forma i ha mantingut la ratxa triomfal després de superar per 6-2, 5-7 i 6-2 el búlgar Grigor Dimitrov a la tercera ronda del torneig Masters 1000 de Cincinnati.

Nadal, tercer del món, tindrà com a rival als quarts de final el suís Roger Federer, cinquè cap de sèrie, al qual també li ha tocat fer un treball extra abans d'aconseguir la victòria per 1-6, 7-5 i 6-2 davant l'alemany Tommy Haas, onzè preclassificat.

Si Federer ha trobat un rival difícil en Haas, Nadal també l'ha tingut en Dimitrov, que ha sortit disposat a vendre cara la seva derrota, tot que ha perdut amb facilitat el primer set.

Nadal, amb un gran servei i cops perfectes des del fons de la pista, ha obert el camí del triomf a partir del cinquè joc de la primera mànega quan ha aconseguit trencar el servei a Dimitrov (3-2) i ho ha fet de nou al setè.

Quan tot semblava que seria fàcil per a Nadal, en el segon set ha sorgit Dimitrov amb un servei més segur i no ha permès que el de Manacor li trenqués el servei fins al setè joc (4-3), encara que l'ha recuperat en el vuitè amb el primer 'break' que ha fet al tenista balear. El búlgar s'ha endut el set i ha forçat el tercer i definitiu.

Nadal ha necessitat en total dues hores i dos minuts per superar Dimitrov després que en el tercer set el manacorí superés el búlgar amb relativa comoditat.

stats