BARÇA
Esports 02/06/2013

Neymar no llueix en l'empat a 2 gols entre Brasil i Anglaterra

Abans de viatjar a Barcelona per ser presentat com a blaugrana, el davanter disputa els 90 minuts a Maracanà

BarcelonaBrasil i Anglaterra han empatat a 2 en un duel amistós disputat a Maracanà. Neymar i Alves han jugat els 90 minuts d'un partit on han marcat Fred i Paulinho pels sud-americans i Oxlade-Chamberlain i Rooney pels europeus. El nou jugador blaugrana volarà la nit de diumenge a dilluns en un vol xàrter cap a Barcelona per ser presentat dilluns a les 18:15 al Camp Nou.

Neymar no ha pogut brillar en el partit amistós per preparar la Copa Confederacions. El seleccionador Luis Felipe Scolari ha situat la nova estrella blaugrana a la punta esquerra de l'atac de Brasil. El futbolista de 21 anys ha tingut una actuació discreta, tot i que en els primers minuts ha disposat de dues grans ocasions. La primera una rematada que ha aturat el porter anglès Hart i, la segona, una rosca des de la frontal que s'ha escapat a prop de la porteria europea.