TENIS - OPEN D'AUSTRÀLIA
Esports 27/01/2013

Murray-Djokovic, una final que serà un clàssic

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONASet dies van separar el naixement d'Andy Murray i Novak Djokovic, els dos tenistes de 25 anys que aquest matí (9.30 hores, Eurosport) disputaran la final de l'Open d'Austràlia a Melbourne. L'escocès aspira a aparcar els seus problemes físics per estrenar-se en el palmarès, mentre que el serbi busca confirmar els pronòstics amb el seu tercer títol consecutiu. Els experts asseguren que el duel marcarà el futur d'una rivalitat que s'allargarà durant els pròxims anys.

"És agradable veure algú amb el qual has crescut fer-ho tan bé. Ens coneixem l'un a l'altre des que teníem 11 o 12 anys. Crec que això afegeix alguna cosa especial a la nostra rivalitat", explica Novak Djokovic, que s'ha imposat en 10 dels 17 partits precedents.

Viktòria Azarenka, campiona

Viktòria Azarenka va guanyar per segon any consecutiu el títol femení de l'Open d'Austràlia en derrotar a la final la xinesa Na Li per 4-6, 6-4 i 6-3 en dues hores i 40 minuts. La bielorussa, que acumula 15 títols al seu palmarès, manté, a més, el lloc com a número 1 del món.

stats